dimecres, 20 de juny del 2018

Traspàs Joan Josep Marca

La Fundació Privada Mútua Catalana està avui de dol per la mort del seu president, Joan Josep Marca Torrents, que ens ha deixat de forma inesperada a l’edat de 78 anys.

Nascut a Tarragona el 1940, Marca ha estat al capdavant de la Fundació des de  la seva creació i fou també un dels fundadors de la Mútua d’Assegurances de Tarragona, l’empresa matriu de la FPMC. En aquesta companyia hi va treballar quatre dècades, des del 1968, primer com a director tècnic i després com a màxim responsable executiu, fins a la seva jubilació.

Joan Josep Marca, en un dels actes organitzats per la Fundació. Fotografia: Juan Segovia.
Foto: Joan Josep Marca
Font: fundaciomutuacatalana.org


Juntament amb Baixeras va dissenyar el naixement de la Fundació Privada Mútua Catalana, que ha estat presidint fins al darrer dia de la seva vida, donant suport a les entitats culturals de la ciutat i de la resta del Camp de Tarragona i preservant i recuperant el patrimoni local, amb la Tàrraco romana com a principal eix d’actuació. Una tasca per la qual l’Ajuntament de Tarragona li va concedir l’any passat el títol de Fill Predilecte de la ciutat,lliurat el passat 31 de gener.


Joan Josep Marca ens ha donat sempre un gran suport com a president de la Fundació i  des de el grup ISOCAC ens volem sumar al condol tan de la Fundació Privada Mutua Catalana com dels seus familiars i amics. Requiescat in pace











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada