dimecres, 1 de maig del 2013

Curs de la Universitat d'Estiu URV 2013': Història de la sociabilitat contemporània: de l'associacionisme a les xarxes socials.

Presentem el curs que el Grup de Recerca ISOCAC, juntament amb la Universitat d'Estiu de la Universitat Rovira i Virgili i amb la col·laboració de la Fundació Privada Mútua Catalana, ha organitzat en el marc dels programes de difusió dels resultats d'investigació del projecte Espacios y memoria de la sociabilidad popular en la Catalunya Contemporania.

L’objectiu del curs és donar a conèixer els estudis de les xarxes i dels espais de sociabilitat contemporània, així com de les relacions que teixiren els ciutadans amb els seus coetanis, mitjançant la formació de nous i vells col·lectius. Tot plegat esdevé cabdal per explicar la preeminència dels moviments socials en els processos històrics contemporanis.
El curs s’adreça als estudiants universitaris de la URV per complementar la seva formació teòrica sobre les noves línies de recerca històrica; s’ofereix als professors d’educació secundària per fomentar la renovació dels seus coneixements, i als ciutadans del camp de Tarragona per afavorir l’apropament a la història des d’una perspectiva més plural i reflexiva que faciliti la seva comprensió del coneixement històric del seu territori.

El programa previst al curs, els professors invitats i el reconeixement de crèdits ho podeu consultar en aquest tríptic en format pdf, i en quant a la informació necessària per formalitzar la matrícula, s'ha de fer a través de la web que la URV facilita per aquests tràmits.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada