dilluns, 3 de febrer del 2014

Estada de la Dra. Ana Paula Martins, professora de la Universitat Federal de Paranà a la URV, convidada pel grup ISOCAC



El grup consolidat ISOCAC, que encapçala la Dra. Duch Plana, ha convidat a fer una estada de docència a la professora de la Universitat Federal de Paranà (Brasil) Ana Paula Martins.

La Dra. Martins és professora de la Universitat Federal de Paranà i coordinadora del nucli d'Estudis de Gènere i actualment és vice-directora de l'àmbit de les Ciències Humanes. Investigadora especialitzada en gènere, cultura i medicina, cos femení, història de les dones, cultura i sociabilitats, polítiques públiques materno-infantils i gènere i salut.

La Dra. Martins, entre d'altres activitats científiques, impartirà dues conferències als estudiants del Grau d'Història. La primera conferència "El poder de hacer el bien: género y filantropía en la modernidad" tindrà lloc el dijous dia 6 de febrer a les 11 hores del matí a l'aula 416 del Campus Catalunya. La segona "La problematización del género en la sociedad brasileña: un esbozo de los últimos treinta años" es realitzarà el mateix dijous dia 6 a les 16 hores de la tarda a l'aula 516 del Campus Catalunya. Aquesta segona conferència es repetirà el dia 7 de febrer a les 9 del matí a la mateixa aula 516. Totes les sessions resten obertes a tota la comunitat universitària.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada