dimecres, 17 de setembre del 2014

VIII CONGRÉS D'HISTÒRIA SOCIAL "SOCIABILITATS EN LA HISTÒRIA"

El grup ISOCAC en el marc del projecte "Los espacios y memoria de la sociabilidad en la Cataluña contemporánea" i juntament amb l'Asociación de Historia Social organitzaran el VIIIè Congrés d'Història Social els dies 16, 17 i 18 d'abril de 2015 a la Universitat Rovira i Virgili. 
El comitè científic del congrés està format per la Junta directiva de l'Asociación de Historia Social. Els coordinadors del comitè organitzador són Santiago Castillo i Montserrat Duch; els secretaris Carlos Hermida i Jordi Roca Vernet i els vocals Xavier Ferré, Josep M. Pons i Meritxell Ferré.
El Congrés s'estructurarà en quatre eixos temàtics. Cada eix comptarà amb la participació de dos ponents i d'un relator per a les comunicacions presentades. 
Els eixos seran Sociabilitats i cultures polítiques, Sociabilitats: espai i temps, Sociabilitats i gènere i, per últim, Sociabilitats i mobilització social. El congrés es clourà amb una conferència sobre Sociabilitats en l'escena internacional.
El període per la inscripció i la proposta de comunicacions finalitza el dia 10 d'octubre de 2014. En cas que el comitè científic accepti la comunicació el text definitiu s'haurà de presentar abans del 15 de gener. Tota la informació sobre les comunicacions, la inscripció, el format i els terminis els podeu trobar al següent document.


Després de l'èxit de convocatòria que va assolir el Congrés Internacional Pere Anguera l'abril del 2011, el grup ISOCAC espera poder tornar a reunir professionals de la història, investigadors, estudiants i totes aquelles persones que puguin estar interessades en l'estudi de les sociabilitats. Per això, esperem trobar-nos en el VIIIè Congrés d'Història Social.1 comentari: