dimecres, 3 de juny del 2015

Curs d'estiu

La Dra. Montserrat Duch i el Dr. Ramon Arnabat coordinen el curs "Valorització i gestió del patrimoni i els espais de memòria", en el marc de la Universitat d'Estiu de la URV en l'edició del present any, 2015.

El període d'inscripció es va obrir el proppassat 15 de maig i resta obert fins al dia abans de l'inici del curs, que se celebra dilluns, dia 29 de juny de 2015.

El mètode per inscriure's-hi és el següent: plana inicial URV (www.urv.cat) + "Universitat d'Estiu" (enllaç a la part superior de la plana inicial).
A partir d'aquí hi ha dues opcions:
  • "Formalitzar la matrícula" + "Valoriztació i gestió del patrimoni i els espais de memòria" (nom del curs) + seguir amb el formulari d'inscripció
  • "Llistat d'activitats" +  "Valoriztació i gestió del patrimoni i els espais de memòria" (podeu veure el contingut del curs) + "Matrícula" (en aquest cas el nom del curs ja està escollit) + seguir amb el formulari
En qualsevol cas, en finalitzar el formulari d'inscripció es genera un document en pantalla que cal imprimir per tal d'efectuar, posteriorment, el pagament corresponent al banc. El justificant del pagament s'ha de portar el dia del curs.A continuació podeu el programa del curs.LA UNIVERSITAT A L’ ESTIU, edició 2015

VALORITZACIÓ I GESTIÓ DEL PATRIMONI I ELS ESPAIS DE MEMÒRIA

Dilluns, 29 de juny de 2015 (Campus Catalunya)


Coordinador: Dr. Ramon Arnabat Mata i Montserrat Duch Plana
Públic: Qualsevol persona interessada i, sobretot, estudiants i graduats en Història i Humanitats
Totes les conferències seran en català, tot i que els participants podran expressar-se en català, castellà i anglès.

Programa de la jornada
9,45 - 10,00:       Presentació
10:00 -10,30:      Democràcia i Memòria: Dra. Montserrat Duch, Catedràtica d’història de la URV.
10,30 – 11,00:     El patrimoni i els espais de memòria a Europa: Dr. Jordi Guixé, Director de l’Observatori de la Memòria de la UB.
11,00 – 11,30:     Gestió d’Espais de Memòria: Dr. Ramon Arnabat (Professor d’Història contemporània de la URV.
11,30 – 12,00:     Descans
12,00 – 13,00:     Taula rodona: Posada en valor i gestió d’espais de memòria: Memòria, Història, valors cívics i economia:
-      Dra. Montserrat Duch
-      Dr. Jordi Guixé
-      Sr. Pere Tardà, Director de CAT-Patrimoni.
Modera: Dr. Ramon Arnabat
14:00- 16:00:      Dinar
16:00 – 18:00:    Visita al patrimoni i als espais de memòria de la ciutat de Tarragona: quins hi ha? Com s’hi ha intervingut? i com es gestionen?
-      Presó de Pilats i fossa comuna del Cementiri de Tarragona, Dr. Jordi Piqué, Director de l’Arxiu Històric de la Ciutat de Tarragona.
-      El port i la guerra: Sr. Magí Aloguin professor de secundària.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada