dimarts, 10 de desembre del 2019

Acte de presentació


El passat dijous 28 de novembre, el Centre Cívic de Torreforta va aplegar més de 300 persones en la presentació del llibre Una història de dones en lluita: La conflictivitat laboral en empreses tèxtils multinacionals (1961-1980), de l'autora Angeles de la Fuente, una de les treballadores de la fàbrica Valmeline que, 40 anys després, torna a prendre protagonisme al barri de Torreforta amb la presentació d'aquest llibre.



L'acte va acabar amb una taula rodona moderada per la catedràtica d'història contemporània de la URV i directora de la col·lecció de llibres Atenea, la Sra. Montserrat Duch, i amb la participació de la Sra. Miren Etxezarreta, catedràtica emèrita d'Economia de la UAB, el Sr. Federico Bardají, antropòleg, el Sr. Cristian Ferrer, investigador i historiador de la UAB i la gran protagonista de l'esdeveniment, la Sra. Angeles de la Fuente, autora del llibre i extreballadora de la Fàbrica Valmeline.

A banda s'hi va projectar l'audiovisual de la periodista Berta Ramos Treballadores de Seidensticker-Valmeline. Història des de dins.



A través d'aquest enllaç podeu adquirir el llibre en forma digital. 






Información extreta de: https://www.tarragona.cat/centrescivics/noticies/



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada