divendres, 29 d’abril del 2022

Presentació del llibre FRANCO, ESTADOS UNIDOS Y GRAN BRETAÑA DURANTE LA PRIMERA GUERRA FRÍA. Diplomacia, lobbies, intereses estratégicos y anticomunismo

 Ahir 28 d'abril es va presentar a la Librería Cálamo de Saragossa el llibre FRANCO, ESTADOS UNIDOS Y GRAN BRETAÑA DURANTE LA PRIMERA GUERRA FRÍA. Diplomacia, lobbies, intereses estratégicos y anticomunismo (Publicaciones de la Universidad Pontificia de Comillas, 2022). En aquest llibre es presenten bona part dels resultats del projecte El profranquismo estadounidense y británico durante la primera Guerra Fría: protagonistas, agendas, estrategias de influencia e interlocutores españoles (1945-1960), concedit pel Ministeri d'Economia i Competitivitat l'any 2017 i coordinat per Joan Maria Thomàs. 

El presentador va ser el catedràtic d'Història Contemporània de la Universitat de Saragossa Miguel Ángel Ruiz Carnicer i hi van estar presents Joan Maria Thomàs i el professor Pablo León Aguinada (Centro Universitario de Defensa-Universidad de Zaragoza). Properament es presentarà a Madrid.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada